Kerron nyt siis lyhyesti meidän laumastamme.

Kokemäellä rivitalossa asuvat:

Whippet Täysikuun Rakkaustarina "Ronja". Ronja on syntynyt 6.5.2007 Keuruulla kasvattaja Tuija ja Tarmo Aronvirran luona.(Kennel Täysikuun) Ronjan emä on Täysikuun Teinirakkaus ja isä Täysikuun Sir Gawain. Ronja saapui meille 26.6.2007 kun haimme vauvan Lempäälästä. Ronja on ollut aivan valloittava tapaus. :) Kerran on kokeiltu juosta vieheen perässä ja ihme kyllä tajusi sen heti,tästä kiitos Tuijalle kun on opettanut vieheeseen. :) Ronjan kanssa tullaan harjoittelemaan ratajuoksua ja mahdollisesti joskus maastojuoksuakin kokeillaan. Näyttelyissä käymme joskus. Ensimmäinen virallinen näyttely on Tampere KV 16.3.2008. Kiitos Riikalle kun esittää Ronjan. :)

Koirapuisto056.jpg

 

Maatiaiskissa Hani on syntynyt suunnilleen lokakuussa 2007. Hani oli aivan liian nuori meille tullessaan. Ikää oli arviolta 6vko. :( Emä oli kuollut,joten olivat alkaneet aikuistumisvaiheen hyvin aikaisin.Hyvin Hani on pärjännyt mukana. :)

ellll034.jpg

 

Porissa kerrostalossa asuvat:

Tiibetinspanieli Amore "Emilia" on syntynyt 2.5.2005. Kasvattaja on Riikka Pakarinen. Emilian emä on Down-Goblin Julia´s Flame ja Isä Monasins Milliam.Emilia (Tutummin Emppu) on tullut meille 9kk:n iässä. Emilia on tuollainen ihana kotikoira. :) Emme käy virallisissa näyttelyissä,koska ei siellä tulisi pärjäämään. Match showssa olemme käyneet ja sieltä on mukaan tullut yhteensä 6ruusuketta.  Emilia ei tule koirapuistossa toisten koirien kanssa toimeen,muiden kylläkin. Emppu on tottelevainen nuori tipsu. :)

Emilia Näsijärverssä...

 

Maatiaiskissa Miia on syntynyt 21.3.2002. Hyvin itsenäinen oman arvonsa tunteva kissa. Ei ole sylikissa eikä viihdy paljoa ihmisten tai toisten eläinten parissa. Miiaa kutsutaan myös Miiukaksi. :)

Miia

 

Maatiaiskissa Nelli on syntynyt 1.8.2003. Nelli on sylikissa. :) Nellin lempinimi on Rääpäle koska on aina ollut niin pieni. :)

DSCN1527.JPG

Sekä omistaja Marika Elomaa asuu Kokemäellä. (1.6.1991) Opiskelee Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa(HAYO).

Porissa Margit Elomaa.(3.2.1956) Siivoilee ammatikseen.

Porissa Rauno Elomaa(11.3.1957) on eläkkeellä.