Tänään olimme Pinomäen koululla match showssa.Kylmä oli.

Ensimmäiseksi menin Emilian kanssa kehään ja parikilpailu alkoi. Parina oli kääpiösnautseri. Emilia kulki nätisti ja seisoi kiltisti.Antoikatsoa hampaatkin. Tuomari kehui kehä käyttäytymistä ja sanoi että vapaasti voi mennä näyttelyihin. :) Emilia sai punaisen nauhan. :)

Sitten menin Ronjan kanssa kehään. Ei oikein sujunut. Ronja ei voittanut mitään,mutta silti olen ylpeä meidän pienestä vauvasta. :)

Emilian kanssa menimme punaisen nauhan saaneiden kehään. Jännitystä riitti ja yllätyin kun pääsimme neljän parhaan joukkoon.Enemmän jännitin kun oli enään punainen ja sininen ruusuke tuomarilla kädessä. Tuomari käski kävellä bichon frisén kanssa kehän ympäri. Meinasin kaatua kun huomasin että Emilia sai punaisen ruusukkeen eli voitti pienet koirat! =) Emilia sai kaulapannan ja Royal canin German shepherd junior 30-näytepussin.

Odotimme aikamme ja kohta alkoikin Best In Show-kehä. Olimme jälleen 4.parhaan joukossa. Yllätyin kun Emilia oli lopulta BIS-4.!!! Emilia sai vihreän ruusukkeen ja Pro Filum Adult Mini Breeds Chicken-ruokaa 1kg.

Olen niin ylpeä! =)

Matchshow021.jpg picture by TiibWhip

Kuva lisätty :)